2012.03.04.
11:54

Írta: rabloulti

Pár szó az ultiról

Ultizni nagyon sokan tudnak, mesterfokon viszont nagyon kevesen.

Majd’ mindenki ismer történeteket ravasz vén rókákról, akik soha nem hibáznak, de személyesen senki nem ismer egyet sem. Ők talán kihaltak, de az ulti nem – és nem is fog soha.

Az egyik legkedveltebb kártyajáték Magyarországon az ulti, amelynek elődei már évszázadok óta nemzedékek kedvenc játékai voltak. Mai formájában a XX. század elején alakult ki, és népszerűsége azóta is egyre nagyobb.

Az oldalunk nemcsak azoknak szól, akik most szeretnének megismerkedni az ultijátékkal, hasznos és kellemes szórakozás azoknak is, akik gyarapítani szeretnék tudásukat. Szeretnénk kezdőknek és haladóknak biztos alapot nyújtani.

Mindazoknak, akik otthon, a parkokban, a strandon jól akarnak szórakozni egy nagyszerű kártyajátékkal, de segíteni kívánunk azoknak is, akik versenyeken akarnak részt venni, és a versengésben előnyt szeretnének szerezni.

A versengés, a nyerési vágy az emberek egyik fontos tulajdonsága. Mi nyerni szeretnénk! És Ön? Tartson velünk, nyerjünk együtt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rabloulti.blog.hu/api/trackback/id/tr744287832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása